trenkwalder    

Comunicate de presa si evenimente pe tema trenkwalder

 • trenkwalder. Sincron – Talent Management intr-un proiect la nivel CEE

  trenkwalder

  Bucuresti - 29 September 2014

  Comunicat de HR Sincron SRL

  ... trenkwalder , lider in Europa centrala si de est pe piata resurselor umane a ales aplicatia Sincron - Talent Management pentru a uniformiza la nivel de grup procedurile de postare si preluare de candidaturi. trenkwalder Aplicant Portal ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sincron , talent management , hr sincron , trenkwalder , aplicant portal , pagina de cariera

  Vezi toate comunicatele de presa despre trenkwalder

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul trenkwalder.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la trenkwalder. Informatiile despre trenkwalder cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul trenkwalder, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la trenkwalder, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.