Trial Close

Definitie Trial Close

O tehnica folosita in vanzarea pentru a stabili hotararea cumparatorului de a face o decizie de vanzare. Un formular de obicei, ia forma unor intrebari care solicita hotarari in puncte de vanzare mnore daca agentul de vanzari primeste raspunzuri favorabile la aceste intrebari, el sau ea poate incheia cu incredere afacerea. Vezi Close Minor Points Close.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trial Close? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trial Close.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trial Close. Definitiile termenilor despre Trial Close cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trial Close, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trial Close.