Trial Objective

Definitie Trial Objective

Unul din 3 posibile tinte sau obiective (cu obiective de autodepasire si de loialitate) ale unei promotii de vanzari ale unui consumator cumparatorilor le sunt oferite stimulente pentru a incerca un nou produs. Vezi Loading Objective Loyalty Objective

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trial Objective? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trial Objective.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trial Objective. Definitiile termenilor despre Trial Objective cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trial Objective, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trial Objective.