Tribunal

Definitie Tribunal

Organ de jurisdictie care rezolva litigiile dintre persoanele fizice sau dintre aceastea si persoane juridice, unele recursuri (extraordinare). Cladirea, edificiul unde se afla aceasta institutie. Instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa. Ca instanta de apel, judeca apelurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorii in prima instanta, iar ca instanta de recurs, judeca recursurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorii care, potrivit legii, nu sunt supuse apelului. Judeca in prima instanta in complet format din 2 judecatori, iar apelurile si recursurile, in complet format din 3 judecatori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tribunal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tribunal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tribunal. Definitiile termenilor despre Tribunal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tribunal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tribunal.