Trickle-Across Concept

Definitie Trickle-Across Concept

Notiunea ca adoptarea unei anumite mode se va intinde orizontal in diverse clase socioeconomice in acelasi timp. Vezi Trickle-Down Concept Trickle-Up Concept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trickle-Across Concept? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trickle-Across Concept.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trickle-Across Concept. Definitiile termenilor despre Trickle-Across Concept cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trickle-Across Concept, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trickle-Across Concept.