tripsta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tripsta

 • tripsta. Sondaj Sf. Valentin: Cum imbina romanii calatoriile cu iubirea!

  tripsta

  Bucuresti - 13 February 2013

  Comunicat de Tripsta

  ... tripsta în perioada 1-10 februarie 2013 rezultă că orice călătorie poate fi un prilej pentru a descoperi iubirea. Peste 25% dintre participanți au declarat că au flirtat în timpul călătoriei iar pentru 30% ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tripsta

  Vezi toate comunicatele de presa despre tripsta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tripsta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tripsta. Informatiile despre tripsta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tripsta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tripsta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.