Tropics    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Tropics

 • Tropics. Seria live New Pop Order continua cu Tropics - vineri, 30 martie, in Club Control

  Tropics

  Bucuresti - 29 March 2012

  Comunicat de EXPRESION C & M S.R.L.

  ... Tropics . In spatele pseudonimului se afla artistul londonez Chris Ward, care, la numai 22 de ani, are deja un album de debut – Parodia ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , club control , new pop order , oneday live , tropics

  Vezi toate comunicatele de presa despre Tropics

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Tropics.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Tropics. Informatiile despre Tropics cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Tropics, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Tropics, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.