Trust

Definitie Trust

Forma de integrare orizontala si verticala a productiei si de concentrare a capitalurilor in care intreprinderile participante isi pierd independenta de productie si de marketing, proprietarii lor devenind coactionari.Constituie o structura realizata prin reunirea mai multor societati comerciale de forta economica redusa in cadrul careia integrarea acestora este totala. Societatile implicate isi pierd practic autonomia functionala, fiind subordonate unei conduceri centralizate care stabileste directiile activitatii economice a gruparii astfel formate, precum si obiectivele si mijloacele acestei activitati.Trustul este o entitate caracteristica zonei de comert nord-americane. In Germania aceasta are corespondent in ceea ce aici se numeste Konzern. Vezi si Holding, si Grupare de interes economic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trust? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trust.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trust. Definitiile termenilor despre Trust cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trust, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trust.