Try-On-For-Size Method

Definitie Try-On-For-Size Method

O abordare a pretului din punctul de vedere al cumparatorului in care agentii de vanzari testeaza reactiile reseller-ilor la pretul pentru un produs ce urmeaza a fi lansat, inainte ca o decizie finala asupra pretului sa fie luata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Try-On-For-Size Method? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Try-On-For-Size Method.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Try-On-For-Size Method. Definitiile termenilor despre Try-On-For-Size Method cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Try-On-For-Size Method, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Try-On-For-Size Method.