TUDOR PERSONAL TAILOR, PRIMA APLICATIE ROMANEASCA DE MODA MASCULINA PENTRU SMARTPHONE

BUCURESTI - 21 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, Retail, Internet

Tudor.Personal Tailor (www.tudor-tailor.com), unul dintre principalii jucatori pe piata vestimentatiei masculine made to measure din Romania, anunta lansarea in premiera a aplicatiei pentru telefoane mobile si tablete, care utilizeaza sistemul de operare Google Android si Apple iOs . Aplicatia denumita ”Tudor Tailor” poate fi descarcata de pe platforma Google Play (pentru Google Android) si AppStore (pentru Iphone si Ipad).

TUDOR PERSONAL TAILOR, PRIMA APLICATIE ROMANEASCA DE MODA MASCULINA PENTRU  SMARTPHONE
 „Era momentul sa lansam o astfel de aplicatie. Clientii Tudor sunt oameni pentru care timpul este o resursa pretioasa, oameni care apreciaza tehnologia si confortul pe care il asigura. Am putea spune ca aceasta aplicatie este un atelier online care completeaza cele doua showroom-uri Tudor. Prin acest pas, ne-am asumat un gest de pionierat in peisajul modei masculine din Romania”

, declara Alin Copindeanu, Managing Partner al Tudor. Personal Tailor.

Aplicatia le permite utilizatorilor sa vizualizeze tipul de material, culorile, stilul si optiunile ce pot fi personalizate pentru un produs made to measure, direct de pe telefonul mobil. Mai mult, clientii pot accesa  catalogul de prezentare al ultimei colectii vestimentare si pot realiza programari in timp real cu unul dintre consilierii Tudor.Personal Tailor.

Recent, Tudor.Personal Tailor a deschis cel mai nou showroom la parterul hotelului Athene Palace Hilton.

Despre TUDOR TAILOR

Fondat în anul 2010, Tudor Personal Tailor a adus in Romania un concept britanic de croitorie privata, made to measure. Gama vestimentara Tudor include costume, camasi, pantofi, genti si accesorii power business, de ceremonie si casual. Tudor Tailor este prezent in doua showroom-uri exclusive in cadrul hotelului Athene Palace Hilton (Strada Episcopiei 1-3, Bucuresti) si pe strada Cuza Voda nr. 95. Va invitam sa ne vizitati la www.tudor-tailor.com sau la www.facebook.com/tudorsuits.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tudor-tailor/tudor-personal-tailor-prima-aplicatie-romaneasca-de-moda-masculina-pentru-smartphone