Tura

Definitie Tura

Forma de organizare a muncii in unitatile in care este necesara asigurarea desfasurarii neintrerupte a activitatilor - unitatile de transporturi din aviatia civila, transporturile feroviare, unitatile de posta si telecomunicatii, precum si unitatile in care procesele de productie nu pot fi intrerupte (fabrici de ciment, siderurgie, rafinarii de petrol etc.).Pentru asigurarea neintrerupta a acestor procese se lucreaza, de regula, in patru schimburi, spre a se asigura muncitorilor repausul saptamanal legal. Orele prestate in timpul noptii se retribuie cu un spor suplimentar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tura. Definitiile termenilor despre Tura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tura.