Hed Kandi revine la Turabo Society Club, intr-o formula noua, vineri 10 octombrie

Locul desfasurarii: Turabo Society Club

Organizator: Turabo

Hed Kandi revine la Turabo Society Club, intr-o formula noua, vineri 10 octombrie

Hed Kandi se intorc pe melagurile noastre toamna aceasta, in Turabo Society Club, pentru a debuta in lumea parfumurilor cu noul lor produs "Eivissa".
Hed Kandi, infiintata in 1999, evolueaza de la stagiul de inceput (brand de compilatie) la fenomenul global ce il reprezinta astazi (casa de inregistrari,show radio, si multe altele). Cu o carte de vizita de peste 60 de albume, un numar bogat de artisti protejati si 3 piese in Top Ten UK, piese in Top 40 hits, Hed Kandi si-a castigat respectul ca brand international.
Muzical, la Hed Kendi este vorba despre stil, sunetul lor devenind in sine un stil. Muzica de club oferita poate fi descrisa astfel: "vocal house, soulful house, US garage si glittering disco". Melodiile se regasesc pe albumele: "Disco Kandi", "Disco Heaven", "Twisted Disco", "No Cool", "Beach House", "Back to Love", "Serve Chilled", "Winter Chill".
Desi acum este rezident la Hed Kandi,Luke Neville detine o carte de vizita cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si peste 40 de cluburi, din tari diferite in care a mixat (Pascha-Londra, Amnesia- Ibiza, Lush@Kell's etc)
Fiind mai mult decat un simplu dj, setul house al sau acopera mai multe stiluri, fiind capabil sa imbine mixuri pentru toate gusturile.
Dupa 2 ani, petrecuti pe o plaja in Australia, mixand muzica house (sexy disco house si twisted funk) de la rasarit la asfintit pentru propriul sau club/bar, devine cap la Manifesto Recors, fiind responsabil pentru piesele artistilor ca: Todd Terry, David Morales, Josh Wink si producator executiv la "Cafe del Mar", care s-a vandut in peste 4 milioane de copii si rezident la Cross in Londra.
Cozi Costi, probabil nu va suna asa cunoscut acest nume, dar daca spun David Guetta feat Cozi Costi “Baby when the light go out” ?
Talentata, versata si angelica,cu o voce sublima emotional si fragila, cu influente inspirate de la Stevie Wonder, Ella Fitgerald, Curtis Mayfield, Jose Gonzales, Massive Attack, Prince, Cozi Costi este compozitoarea si vocalista din spatele a mai multor proiecte din industria muzicala.
Descoperita si initiata de Jamiroquai, Cozi a compus si a colaborat cu foarte multe nume din industria muzicala: Holly Valance, Carl Ryden, Booty Luv, Alex Gaudino, Jerry Ropero - Pozitiva, David Guetta etc.
In 2003 a compus piesa Naughty Girl- Holly Valance;
In 2006 - Counting Down The Days- Sunfreaks;
In 2007 incepe colaborarea cu Sucker Djs, Sunfreaks si David Guetta, care este un adevarat succes.

---
Powered by afterPARTY.ro
Radio21, U TV, Sapte Seri, Neogen, Roton, Freestyle,
7 Plus, Diseara.ro , Port.ro, Muzicabuna.ro , Afterhours.ro

Lacul Tei, Str. Olteului nr. 30
Rezervari: (+4) 0755 111 777
www.turabo.ro ; club[at]turabo[dot]ro

Despre TURABO SOCIETY CLUB

Grupul Turabo detine Turabo Café, cel mai mare lant de cafenele din Romania, cu 30 de locatii; Turabo Grand Ballroom si Turabo Royal Ballrom, doua centre de evenimente exclusiviste.

Participare: Intrare libera