turcesc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema turcesc

 • turcesc. Gigantul turcesc Sarten aniverseaza 10 ani in romania

  turcesc

  Bucuresti - 28 May 2015

  Comunicat de IUNO EVENIMENTE S.R.L.

  ... turcesc Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret AS, cel mai mare producator integrat de ambalaje din Turcia, cu activitati de productie in Rusia ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sarten romania 10 ani

  Vezi toate comunicatele de presa despre turcesc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul turcesc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la turcesc. Informatiile despre turcesc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul turcesc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la turcesc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.