Turism

Definitie Turism

Activitate ce are caracter recreativ sau sportiv, constand in parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport specifice a unor distante pentru vizitarea unor regiuni pitoresti, localitati, obiective economice, istorice, culturale etc.Fenomen socio-economic de masa care cuprinde relatiile si activitatile care au loc in cadrul unei tari si in circuitul valorilor materiale si spirituale dintre tari in procesul utilizarii timpului liber.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Turism? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Turism.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Turism. Definitiile termenilor despre Turism cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Turism, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Turism.