Turnus

Definitie Turnus

Forma de organizare a timpului de lucru, specifica transporturilor de calatori si marfuri, in vederea servirii continue a mijloacelor de transport, precum si in alte domenii in scopul asigurarii functionarii instalatiilor si utilajelor fara intrerupere, prin organizarea unor schimburi de durate inegale.Orele lucrate noaptea sau peste programul normal de lucru - de regula 8 ore - se retribuie suplimentar prin acordarea sporurilor legale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Turnus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Turnus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Turnus. Definitiile termenilor despre Turnus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Turnus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Turnus.