Tutela

Definitie Tutela

1. Institutie legala care are ca scop ocrotirea si administrarea intereselor unui minor, ale unui alienat sau debit mintal.2. Administrare, control etc. exercitate asupra unei institutii, organizatii etc. aflate in subordonare, asupra unui teritoriu independent etc.3. Ocrotire, protectie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tutela? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tutela.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tutela. Definitiile termenilor despre Tutela cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tutela, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tutela.