Poze Tutoriale

 • Logo-ul CreativeMonkeyz.com

  Poza: S-a lansat Creative Monkeyz - site de tutoriale video gratuite, elemente grafice şi inspiraţie

 • LEC Academy - tutoriale video gratuite Java, PHP si Microsoft Office

  Poza: LEC Academy - tutoriale video gratuite Java, PHP si Microsoft Office

 • Aplicaţii tutoriale pentru utilizarea computerelor distribuite gratuit în şcoli în cadrul programului Sistem Educaţional Informatizat

  Poza: Aplicaţii tutoriale pentru utilizarea computerelor distribuite gratuit în şcoli în cadrul programului Sistem Educaţional Informatizat

 • Rowenta Style Me Up!

  Poza: Revoluție în hairstyling: Rowenta lansează platforma de tutoriale video Style Me Up!

 • Descrierea etapelor ce au loc in timpul igienei sugarului

  Poza: Cursdepuericultura.ro - primul site din Romania ce prezinta tutoriale despre cresterea nou-nascutului care se adreseaza taticilor, nu doar mamicilor.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tutoriale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tutoriale. Pozele pe tema tutoriale cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tutoriale, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tutoriale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tutoriale.