Two-Way Stretching

Definitie Two-Way Stretching

Introducerea de noi produse pe linia produselor, la extremitatile care privesc pretul, in acelasi timp. Vezi Downward Stretching Product Line Stretching Upward Stretching

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Two-Way Stretching? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Two-Way Stretching.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Two-Way Stretching. Definitiile termenilor despre Two-Way Stretching cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Two-Way Stretching, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Two-Way Stretching.