ultrazoom    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ultrazoom

 • ultrazoom. Olympus SP-810UZ

  ultrazoom

  Bucuresti - 29 July 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  Bucureşti, 27 Iulie 2011 – Mai adaptabil decât atât, nu se poate. De la fotografierea de la distanţă a unei păpădii la prim-planul catedralei Sf. Petru – atunci când vine vorba de alegerea subiectului, zoom-ul superangular de 36x al camer ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: calitate , olympus , camera foto , sp-810uz , ultrazoom , fotografiere , hd

  Vezi toate comunicatele de presa despre ultrazoom

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ultrazoom.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ultrazoom. Informatiile despre ultrazoom cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ultrazoom, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ultrazoom, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.