Umbrella Pricing

Definitie Umbrella Pricing

Metoda uzuala de stabilire a pretului in pietele oligopolistice in care firmele mari, care tin preturile ridicate, creeaza spatiu pentru companiile mai mici sa opereze profitabil. Vezi Keep-out Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Umbrella Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Umbrella Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Umbrella Pricing. Definitiile termenilor despre Umbrella Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Umbrella Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Umbrella Pricing.