Poze Umiditate ridicata

 • Plasa insecte tip plisse

  Poza: Plase tantari cu o rezistenta ridicata

 • Modele de masute infasat pentru copii cu o functionalitate ridicata si design modern.

  Poza: Modele de masute infasat pentru copii cu o functionalitate ridicata si design modern.

 • Hitachi Simple Modular Storage 100 (SMS 100)- administrare simpla si disponibilitate ridicata

  Poza: Hitachi Simple Modular Storage 100 (SMS 100)- administrare simpla si disponibilitate ridicata

 • Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania apreciaza ca volatilitatea foarte ridicata inregistrata pe piata valutara afecteaza in mod drastic activitatea firmelor romanesti si poate duce la scoaterea acestora de pe piata.

  Poza: Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania apreciaza ca volatilitatea foarte ridicata inregistrata pe piata valutara afecteaza in mod drastic activitatea firmelor romanesti si poate duce la scoaterea acestora de pe piata.

 • Dezumidificatoarele casnice oferite de Life Art Distribuție sunt prevăzute cu higrostat variabil, pornind și oprindu-se automat în funcție de nivelul de umiditate din încăpere!

  Poza: Aveți nevoie de un dezumidificator casnic? Cum faceți alegerea corectă?

 • Un nivel optim de umiditate ajuta la conservarea antichitatilor, operelor de arta si a cartilor valoroase peste timp.

  Poza: Influența umidității scăzute în spațiile de interes public

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul umiditate ridicata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la umiditate ridicata. Pozele pe tema umiditate ridicata cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul umiditate ridicata, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la umiditate ridicata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la umiditate ridicata.