Rembrandt – contemporanul meu (31/10 - 13/11/2006)

BUCURESTI - 28 octombrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ambasada Regatului Tarilor de Jos in Romania si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti au placerea sa va invite la vernisajul expozitiei/concurs “Rembrandt – contemporanul meu”.
Evenimentul va avea loc marti 31 oct 2006 ora 17 la UNAgaleria, str. G-ral Budisteanu nr. 10, sector 1 Bucuresti.

Initiat de catre Ambasada Regatului Tarilor de Jos pentru a marca Anul Rembrandt, concursul s-a adresat studentilor-artisti ai Universitatii de Vest din Timisoara si Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.
Vernisata pe 2 mai la Galeria Facultatii de Arte din Timisoara, expozitia cu tema “Rembrandt – Lumina in Clarobscur” s-a bucurat de participarea a peste 70 de studenti si a fost onorata de prezenta la vernisaj a Excelentei Sale dl. Jaap Werner, Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos in Romania.

Premiul I al celor doua concursuri, oferit cu sprijinul KLM-Romania, consta intr-o vizita în Olanda la una din expozitiile organizate în cadrul aniversarii Rembrandt. Ambasada Regatului Tarilor de Jos va acorda si doua mentiuni constand in diplome si albume de arta. De asemenea, Universitatea Nationala de Arte va decerna un premiu special in valoare de 1000 RON.
Studentii Catedrei de Pictura a Facultatii de Arte Plastice din Bucuresti au raspuns temei “Rembrandt – contemporanul meu” printr-o abordare inovativa a subiectelor si temelor consacrate de marele maestru olandez.

Despre UNAgaleria

Avem deosebita placere de a va invita marti 31 octombrie 2006 ora 17 la UNAgaleria sa fiti alaturi de Excelenta Sa dl. Ambasador Jaap Werner, profesori si studenti ai Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti pentru deschiderea expozitiei “Rembrandt – contemporanul meu”.
Expozitia va fi deschisa pana pe 13 noiembrie a.c.


UNAgaleria
Str. G-ral Budisteanu 10
010773 Bucuresti
Tel/Fax: 3168864
www.unarte.ro

galeria_galeria@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unagaleria/rembrandt-contemporanul-meu-3110-13112006