Unaided Recall Test

Definitie Unaided Recall Test

Metoda de evaluare a eficientei advertisingului recent dezvoltat de o companie fara ajutorul cercetatorului, respondentii selectati dintr-o piata targetata trebui sa isi aduca aminte ce spoturi au vazut sau au auzit recent. Vezi Aided Recall Test, Recall Test.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Unaided Recall Test? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Unaided Recall Test.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Unaided Recall Test. Definitiile termenilor despre Unaided Recall Test cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Unaided Recall Test, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Unaided Recall Test.