unarte    

Comunicate de presa si evenimente pe tema unarte

 • unarte. Mărcile poştale româneşti aniversează 150 de ani dedicaţi frumosului şi scenei artistice

  unarte

  Bucuresti - 28 May 2014

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Mesager constant al frumosului și măiestriei, totodată veritabil ambasador al artelor și culturii naționale, Romfilatelia a promovat adesea pe timbrele românești personalități remarcabile și instituții prestigioase, ale căror nume și r ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: artist , arta , invatamant , romfilatelia , timbru , personalitati , unarte

  Vezi toate comunicatele de presa despre unarte

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul unarte.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la unarte. Informatiile despre unarte cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul unarte, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la unarte, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.