Unbundling

Definitie Unbundling

Eliminarea unuia sau mai multor elemente din oferta de produse a unei firme de exemplu, o firma care vinde computere poate sa renunte la a mai oferi servicii de training la fiecare computer vandut si sa inceapa sa vanda acest serviciu separat. Vezi Bundling.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Unbundling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Unbundling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Unbundling. Definitiile termenilor despre Unbundling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Unbundling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Unbundling.