Premii si recorduri la Brasov Internet Festival

Brasov - 20 mai 2011

Comunicat tip General in IT&C

La Brasov Internet Festival 6 evenimente web in 4 zile sunt premisa unor recorduri in cifre absolute. Imbinarea perfecta a afacerilor cu momente de destindere, toate in perspectiva unui weekend la munte, au facut ca atmosfera sa fie una deosebit de degajata si sa promita o experienta de neuitat. O multime de premii si de suprize sunt asteptate in aceasta perioada !

Premii si recorduri la Brasov Internet Festival
 Am inceput increzatori organizarea Festivalului, pentru ca aveam experienta evenimentelor din anilor anteriori la Brasov. Insa apetitul pentru un asemenea eveniment pur si simplu ne-a depasit cele mai optimiste asteptari. Sunt peste 600 de oameni care ii asteptam la evenimente  

Claudiu Gamulescu

Un studiu omnibus in valoare de 7000 Euro este premiul pentru cel mai bun proiect din Arena Ursilor. Acesta il va ajuta pe castigator sa isi fundamenteze mai bine afacerea care, daca este corelata si cu o finantare, are premisele unui start-up de succes. Participantii in Arena vor primi carti care sa le dezvolte spiritul de aventura. Un record de 30 de proiecte inscrise, din care 22 sunt in jurizare si 12 vor intra in concursul final. Premiul este oferit de dl Romulus Oprica, presedinte Rotary Club Brasov.

Record si la GeekMeet, intalnirea celor pasionati de dezvoltarea web si care se pot caracteriza “geeky”. Estimam participarea a 90 de oameni, care demonstreaza importanta miscarii tehnologice la Brasov.

Suplimentarea de doua ori a locurilor seminariilor de la Internet Expres arata interesul crescut pentru acest tip de prezentari hands-on. O cifra record de 250 de participanti la seminarii pe teme de afaceri internet. Expozitia care insoteste acest eveniment propune 25 de firme web care isi etaleaza produsele. 

Premii sub forma de pachete de carti de afaceri oferite de Okian.ro in cadrul Online Business Forum, pachete de servicii oferite de MailAgent, echipamente sportive de inalta tinuta oferite de Netsport, jocuri board oferite de Catan, vouchere de consultanta, pachete de servicii web sunt doar cateva din beneficiile care le poti avea in timp ce participi. Posibilitatea de a castiga un premiu este de 1/10, asa ca poate te vei numara printre norocosi ! 

Am inceput increzatori organizarea Festivalului, pentru ca aveam experienta evenimentelor din anilor anteriori la Brasov. Insa apetitul pentru un asemenea eveniment pur si simplu ne-a depasit cele mai optimiste asteptari. Sunt peste 600 de oameni care ii asteptam la evenimente ” declara Claudiu Gamulescu, organizator. 

Programul detaliat al ceor 4 zilehttp://obf.ro/wp-content/uploads/2011/05/Program-BIF-Final-Detaliat.pdf 

Cei care au fost harnici si au participat si la gameville.ro sunt asteptati sambata la cireasa de pe tort, petrecerea “O ciorba cu tarhon la Pietrele lui Solomon” cu ajutorul celor de Sergiana Grup si Netsport.ro. 

Despre Underclick.ro

Organizator : Europe Internet Invest ( http://internetinvest.ro/) dezvolta programe de investitii in afaceri, inventii, prototipuri, idei care au puternice componente online. EII investeste in dezvoltarea ideilor inovatoare si face legatura intre afacerile online din Europa. Scopul principal este realizarea legaturii cu investitori din intreaga lume. Exista oportunitati si Europe Internet Invest le valorifica. Incepe sa construiesti acum pentru viitor !

Europe Internet Invest finanteaza si prefinanteaza proiecte greenfield si brownfield cu sume intre 5-15.000 Euro, acompaniaza proiecte web de la idee la prototip, asista finantari externe de la prototip la produs de pana la 200.000 Euro, si este conectat cu alta entitati din Europa in vederea proiectelor spin-off pentru valori mai mari ale proiectelor.

Europe Internet Invest este gestionat de Underclick.ro si Fundatia Post Privatizare.