UNIMAT


Descrierea companiei UNIMAT

Despre Unimat
Unimat este unul dintre primii distribuitori de materiale de construcţii şi finisaje pe piaţa locală, obţinând în anul 2008 locul I în Topul Companiilor Performante, la categoria Comerţ, top realizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Sibiu. În ultimii trei ani, Unimat a înregistrat o creştere medie a cifrei de afaceri de 30%. Portofoliul societăţii include o gamă largă de produse necesare tuturor etapelor unei construcţii. Din anul 2008, Unimat a început colaborarea cu Knauf Insulation, odată cu intrarea acesteia pe piaţa din România, pentru comercializarea vatei minerale de sticlă şi a celei bazaltice.

Despre Knauf Insulation
Parte a grupului german Knauf, Knauf Insulation este una din cele mai respectate companii de pe piaţa internaţională. O dovadă a expansiunii în plan internaţional o reprezintă prezenţa în peste 50 de ţări din întreaga lume şi 30 de unităţi de producţie în Europa, Rusia, Marea Britanie şi Statele Unite.
Knauf Insulation produce o gamă largă de produse pentru izolarea termică şi acustică, precum şi pentru protecţia la incendiu a tuturor tipurilor de construcţii, fie ele locuinţe, clădiri comerciale sau parcuri industriale: vată minerală de sticlă, vată minerală bazaltică, polistiren extrudat, polistiren expandat şi plăci de lemn-beton.

Comunicate UNIMAT :

Vezi toate comunicatele companiei UNIMAT.