unior    

Comunicate de presa si evenimente pe tema unior

 • unior. Imagini Cupa Unior 2013

  unior

  Brasov, Brasov - 15 May 2014

  Comunicat de Unior Tepid

  unior-Tepid se implică din nou în sporturile auto, pe linia deja devenită tradiție. În acest an, Cupa unior va fi organizată între 17-18 mai pe circuitul Amckart Bucuresti, reprezentand a doua etapă a Campionatului Național de Autoslalom ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: auto , cupa , scule , unior tepid , amckart

  Vezi toate comunicatele de presa despre unior

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul unior.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la unior. Informatiile despre unior cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul unior, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la unior, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.