Unishowroom    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Unishowroom

 • Unishowroom

  Cluj - Napoca, Cluj - 15 August 2010

  Comunicat de MM image

  Pe plaja amaenajata pe platoul Salii Sporturilor Horea Demian a avut loc in acest weekend turneul open de beach volleyball masculin. ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre Unishowroom

  Vezi toate comunicatele de presa despre Unishowroom

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Unishowroom.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Unishowroom. Informatiile despre Unishowroom cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Unishowroom, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Unishowroom, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.