Unit (in cazul contractelorde tip unit linked)

Definitie unit (in cazul contractelorde tip unit linked)

o diviziune a programelor de investitii, reprezentand dreptul de a primi o parte din valoarea acestora, conform clauzelor contractuale specificate in polita de asigurari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Unit (in cazul contractelorde tip unit linked)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul unit (in cazul contractelorde tip unit linked).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la unit (in cazul contractelorde tip unit linked). Definitiile termenilor despre unit (in cazul contractelorde tip unit linked) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la unit (in cazul contractelorde tip unit linked), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la unit (in cazul contractelorde tip unit linked).