Unit initial (in cazul produselor de tip unit linked)

Definitie unit initial (in cazul produselor de tip unit linked)

unit cumparat pe durata primului an de asigurare, sau prin cresterea primei de asigurare ca urmare a ajustarii la rata inflatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Unit initial (in cazul produselor de tip unit linked)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul unit initial (in cazul produselor de tip unit linked).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la unit initial (in cazul produselor de tip unit linked). Definitiile termenilor despre unit initial (in cazul produselor de tip unit linked) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la unit initial (in cazul produselor de tip unit linked), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la unit initial (in cazul produselor de tip unit linked).