Unitate bancara destinatara

Definitie unitate bancara destinatara

unitate bancara care primeste din partea unei unitati bancare initiatoare o plata fara numerar si o inregistreaza in contul indicat de platitor, care este un client al acesteia sau chiar intr-un cont al sau.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Unitate bancara destinatara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul unitate bancara destinatara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la unitate bancara destinatara. Definitiile termenilor despre unitate bancara destinatara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la unitate bancara destinatara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la unitate bancara destinatara.