Unitate bancara initiatoare

Definitie unitate bancara initiatoare

unitate bancara care initiaza o plata fara numerar din ordinul unui client al sau sau in numele si in contul sau propriu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Unitate bancara initiatoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul unitate bancara initiatoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la unitate bancara initiatoare. Definitiile termenilor despre unitate bancara initiatoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la unitate bancara initiatoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la unitate bancara initiatoare.