Poze Unitati protejate

 • TARIFE ANPLS - versiunea compacta A4

  Poza: S-au aprobat tarifele si s-au publicat detalii despre amenzile asociate activitiatilor in perimetrul Ariei Naturale Protejate Lacul Snagov (ANPLS)

 • Malul lacului - Habitat - specii

  Poza: Fundatia Snagov anunta existenta a 311 specii protejate si rare in Zona Snagov in 4 habitate principale. MMAP intarzie cu anii sa le conserve

 • Afla care sunt cele mai cautate unitati de cazare Eforie Nord in 2016

  Poza: Afla care sunt cele mai cautate unitati de cazare Eforie Nord in 2016

 • roantivirus

  Poza: Kaspersky Security Scan a detectat infecţii active pe computerele protejate de alţi furnizori de securitate

 • Vitrinele spatiilor comerciale, protejate cu sisteme de copertine

  Poza: Vitrinele spatiilor comerciale, protejate cu sisteme de copertine

 • Afacerile romanesti sunt mai protejate

  Poza: Afacerile romanesti sunt mai protejate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul unitati protejate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la unitati protejate. Pozele pe tema unitati protejate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul unitati protejate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la unitati protejate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la unitati protejate.