Comunicat de Presa

BUCURESTI - 4 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Media / Publicitate, Logistica/Transport

PREMIILE DE EXCELENŢĂ UNTRR ȘI IRU 2012
CONTRIBUIE LA RECUNOAȘTEREA INTERNAȚIONALĂ A CELOR MAI BUNI ŞOFERI ŞI TRANSPORTATORI ROMÂNI DIN ACEST AN

Comunicat de Presa

Premiile de excelență oferite anul acesta de UNTRR alături de Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere – IRU au ca scop recunoaşterea internaţională a celor mai buni transportatori rutieri români - șoferi profesioniști și operatori de transport cu realizări profesionale deosebite şi preocupări concrete în domeniul protecției mediului şi creşterii competitivităţii sectorului de transport rutier din România.

București  – În cadrul Galei Premiilor TIR Magazin din 28.11.2012, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a organizat festivitatea de acordare a Premiilor de excelență UNTRR și IRU 2012.

Cu această ocazie, Secretarul General UNTRR, domnul Radu Dinescu a declarat: „Asociaţia noastră are deosebita plăcere să ofere anul acesta 2 categorii de premii care atestă  excelenţa şi competitivitatea la standarde europene a  şoferilor şi firmelor de transport din România. Suntem deosebit de onoraţi ca prin aceste diplome acordate membrilor UNTRR de IRU Geneva, să contribuim la recunoașterea internaţională a celor mai buni transportatori rutieri români”.

La prima categorie a Premiilor de excelenţă UNTRR şi IRU 2012, un număr de 6 șoferi români au primit DIPLOMA DE ONOARE IRU pentru realizări profesionale deosebite.

Cei 6 şoferi români premiaţi sunt angajaţi ai următoarelor firme membre UNTRR:

SC LOGISTICS RO TIR SRL

Ersek Levente

Iuanas Ioan Danut

Mandea Nicolae

Popoviciu Tiberiu Bobi

Rațiu Adrian

SC TUTU TRANS SRL

Moldovan Petru

Şoferii români premiaţi de UNTRR se numără printre cei 1.041 şoferi  din 25 ţări din întreaga lume care au primit Diploma de Onoare IRU 2012, acordată de Preşedinţia Executivă IRU la Geneva pentru a onora excelenţa în exercitarea profesiei de conducător auto.

Criteriile de acordare a Diplomei de Onoare IRU 2012  :

v  EXPERIENŢA PROFESIONALĂ ȘI REALIZĂRI DEOSEBITE:

peste 20 de ani, fără întrerupere în exercitarea profesieiminim 1 milion de kilometri efectuaţi în transport naţional sau internaţional

v  LOIALITATEA:

lucrează în aceeaşi firmă de transport de cel puţin 5 ani;

v  SIGURANŢA RUTIERĂ ȘI RESPECTAREA LEGII:

nu au provocat niciun accident grav de circulaţie rutieră în ultimii 15 de ani;nu au încălcat în mod grav reglementările rutiere, vamale sau administrative din ţara sau din ţările tranzitate în ultimii 5 ani.

FELICITĂRI CELOR MAI BUNI ŞOFERI DIN ROMÂNIA în anul 2012!

La a 2-a categorie a Premiilor de excelenţă UNTRR şi IRU 2012, un număr de 7 ECO-instructori români  înalt calificaţi în conducerea economică şi ecologică au primit DIPLOMA ECOEFFECT – acordată de UNTRR şi ACADEMIA IRU GENEVA.

Academia IRU Geneva este singurul organism internaţional dedicat formării profesionale în domeniul transporturilor rutiere, iar UNTRR este prima instituție acreditată de Academia IRU să ofere programul european de instruire ECOeffect în România.

Cei 7 ECO-instructori premiaţi sunt angajaţi ai următoarelor firme pilot ECOeffect - UNTRR:

S.C. DUVENBECK LOGISTIK S.R.L, Brașov

ECO-inctructor: VILHELEM IOSIF

S.C. HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO Jilava

ECO-inctructor: GEORGESCU CRISTIAN GHEORGHE

ECO-inctructor: PREDA CONSTANTIN

S.C. LABIRINT COM S.R.L., Frătăuţii Vechi – Suceava

ECO-inctructor: CAPRĂ CONSTANTIN

S.C. LOGISTICS RO TIR S.R.L Mediaş

ECO-inctructor: RAŢIU ADRIAN

S.C. VECTRA INTERNATIONAL S.R.L., Brasov

ECO-inctructor: MIRCEA FILIP

S.C. WILLI BETZ ROMANIA S.R.L., Bucureşti

ECO-inctructor: DRĂGAN BOGDAN

Diplomele ECOeffect au fost acordate instructorilor români de Academia IRU Geneva după evaluarea rezultatelor, în urma absolvirii cu succes a PROGRAMULUI EUROPEAN DE FORMARE  INSTRUCTORI ECOEFFECT organizat de UNTRR la Chitila, pe parcursul a 3 zile de instruire la bordul unui camion de driver-training asigurat de Mercedes România - partener UNTRR,  în perioada 22-24 august  2012.

În urma participării la acest program, cei 7 ECO-instructori români au reuşit să îşi reducă semnificativ consumul de combustibil –în medie cu 13%, conform rapoartelor individuale generate de aplicaţia de training ECOeffect pentru fiecare cursant.

Acești Eco-instructori calificaţi la standarde europene au o misiune foarte importantă în continuare: să îi înveţe tehnicile de conducere ECOeffect pe toţi ceilalţi şoferi din firma lor de transport şi astfel să îmbunătăţească şi mai mult competitivitatea firmei lor de transport.

FELICITĂRI ECO-INSTRUCTORILOR ŞI CELOR MAI COMPETITIVE FIRME DE TRANSPORT RUTIER DIN ROMÂNIA!

UNTRR este onorată să contribuie la recunoaşterea internaţională a celor mai buni transportatori rutieri români!

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uniunea-nationala-a-transportatorilor-rutieri-din-romania/comunicat-de-presa177