Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

BUCURESTI - 25 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Auto

Video-Comunicat de presă UNTRR, 25.01.2011
Guvernul refuză dialogul cu transportatorii pe tema preţului carburantului şi
condamnă Petrom la profit !

În pofida solicitărilor UNTRR de la finalul anului 2010 şi începutul lui 2011, de a deschide un dialog real cu autorităţile din România, Guvernul refuză o astfel de abordare !

Punctele de vedere ale UNTRR exprimate într-un video-comunicat de presă, de către domnii Constantin ISAC - Preşedinte, Ion LIXANDRU - Vicepreşedinte şi Radu DINESCU - Secretar General, pot fi accesate integral  sub linkul de mai jos:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-24jan-9b2b90c57f7c2a.zip   (937.2Mb)

şi individual de pe site-ul www.untrr.ro

Materiale suplimentare pe aceeaşi temă pot fi accesate în pagina www.untrr.ro la secţiunile din meniul vertical stânga Comunicare/Comunicate, Comunicare/Intervenţii, Preţul Motorinei şi la secţiunea Media din meniul orizontal.

UNTRR solicită în continuare Guvernului României să dispună toate măsurile necesare pentru:

Stoparea creşterii necontrolate a preţurilor la motorină,Asigurarea funcţionării libere a pieţei carburanţilor,Asigurarea transparenţei structurii preţurilor carburanţilor,Returnarea către transportatorii rutieri a accizei aferente transporturilor rutiere comerciale.

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere (IRU), reprezintă operatorii de camioane, de autobuze, de autocare şi de taxiuri, prin intermediul celor 180 de asociaţii membre din 74 ţări de pe 5 continente,Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice,afiliată la IRU, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uniunea-nationala-a-transportatorilor-rutieri-din-romania/uniunea-nationala-a-transportatorilor-rutieri-din-romania1