Poze Universal mccann

 • Heineken - GrooveShark Skin

  Poza: Universal McCann, Digital 4 și Heineken România: prima campanie din România pe GrooveShark.com

 • IQads.ro iti da intalnire cu McCann

  Poza: IQads.ro iti da intalnire cu McCann

 • Website pentru McCann-Erickson România

  Poza: Website pentru McCann-Erickson România

 • AI 2 ORE SI NISTE CENTIMETRI DE PIERDUT? NOU IN ROMANIA - UNIVERSAL CONTOUR WRAP - CEL MAI CUNOSCUT TRATAMENT DE PIERDERE IN CENTIMETRI DIN EUROPA!

  Poza: AI 2 ORE SI NISTE CENTIMETRI DE PIERDUT? NOU IN ROMANIA - UNIVERSAL CONTOUR WRAP - CEL MAI CUNOSCUT TRATAMENT DE PIERDERE IN CENTIMETRI DIN EUROPA!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul universal mccann.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la universal mccann. Pozele pe tema universal mccann cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul universal mccann, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la universal mccann, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la universal mccann.