UPFR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema UPFR

 • UPFR. dj raoul - membru ADJPR

  UPFR

  Bucuresti - 8 August 2011

  Comunicat de AnyPlace Media

  Inca din luna mai a acestui an, Dj Raoul promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: muzica , dj , ambasador , asociatia dj-ilor , adjpr , card de membru , licenta upfr

  Vezi toate comunicatele de presa despre UPFR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul UPFR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la UPFR. Informatiile despre UPFR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul UPFR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la UPFR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.