Conferinta de presa - vineri 9 mai

BUCURESTI - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Vineri 9 mai, ora 12:00 vom lansa clipul publicitar 'URBICID' in cadrul unei conferinta de presa ce se va organiza la sediul Urban si Asociatii.

Prin urmare, va invitam in cursul zilei de vineri la conferinta de presa de lansare a primului spot publicitar Urban si Asociatii ocazie cu care va fi prezentat si spotul ' Urbicid - remediu eficient impotriva debitelor neincasate' chiar de echipa de realizare.

Aceasta campanie de presa este inedita si se constituie o premiera in Romania, fiind primul spot publicitar care va rula in mas-media din domeniul vizual si on-line, avand un buget alocat de 500.000 de euro pentru perioada ramasa din anul 2008. Este pentru prima data cand industria colectarii debitelor este sustinuta printr-o campanie media derulata de o agentie de colectare debite din tara noastra, insa prin aceasta campanie Urban si Asociatii doreste sa isi sporeasca notorietatea atat in constiinta actualilor si viitorilor clienti, dar sa si confere partenerilor de afaceri si colaboratorilor, sentimentul de apartenenta la un grup puternic si cu prezenta masiva in media romaneasca.
Pentru confirmarea participarii la conferinta de presa de vineri 09 mai 2008, de la sediul Urban si Asociatii din Bucuresti, bd. Preciziei, nr.1, etj. 4 asteptam emailul dvs. la pr@urbansiasociati.ro

Despre Urban & Asociatii

www.urbansiasociatii.ro - recuperare profesionala de creante

Ina Moldoveanu