Urmarire imobiliara

Definitie urmarire imobiliara

procedura legala, forma a urmaririi silite prin care creditorul pune in vanzare bunurile imobiliare ale debitorului cu care aceasta din urma a garantat realizarea unei obligatii in cazul neonorarii acesteia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Urmarire imobiliara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul urmarire imobiliara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la urmarire imobiliara. Definitiile termenilor despre urmarire imobiliara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la urmarire imobiliara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la urmarire imobiliara.