Poze USR

  • Uniunea Studentilor din Romania (USR) va participa in data de 26 octombrie 2005 la „GREVA DE AVERTISMENT”

    Poza: Uniunea Studentilor din Romania (USR) va participa in data de 26 octombrie 2005 la „GREVA DE AVERTISMENT”

  • Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor isi exprima solidaritatea fata de initiativa  sindicatelor din invatamant, U.S.R. si A.N.O.S.R.

    Poza: Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor isi exprima solidaritatea fata de initiativa sindicatelor din invatamant, U.S.R. si A.N.O.S.R.

  • Nicolae BREBAN

    Poza: Breban – colaborator al securitatii?

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul usr.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la usr. Pozele pe tema usr cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul usr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la usr, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la usr.