Utilizatorul (sau locatarul)

Definitie utilizatorul (sau locatarul)

persoana juridica sau fizica/fizica autorizata, careia i se transmite de catre locator dreptul de folosinta si posesie a bunurilor care fac obiectul unui contract de leasing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Utilizatorul (sau locatarul)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul utilizatorul (sau locatarul).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la utilizatorul (sau locatarul). Definitiile termenilor despre utilizatorul (sau locatarul) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la utilizatorul (sau locatarul), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la utilizatorul (sau locatarul).