Poze Vali Porcisteanu

 • Vali Crăciunescu a Şocat la Romexpo

  Poza: Vali Crăciunescu a Şocat la Romexpo

 • Prista Oil Romania

  Poza: Prista Oil Romania multumeste pentru atingerea obiectivelor in 2011!

 • Câștigă o mașină! Vino la EXPOROM Auto&Moto Show și poți pleca acasă cu un Hyundai i20

  Poza: Câștigă o mașină! Vino la EXPOROM Auto&Moto Show și poți pleca acasă cu un Hyundai i20

 • Val Laville (tech side) The GlobTrotters

  Poza: The Globtrotters, noul proiect al lui Vali Barbulescu asigura warm-up-ul petrecerii Pukka Up 10 Years Anniversary din Kristal Glam Club 27.04.2013

 • Poza: "Sir Blues"Vali Racila - A Tasty Blues Evening

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul vali porcisteanu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la vali porcisteanu. Pozele pe tema vali porcisteanu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vali porcisteanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la vali porcisteanu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la vali porcisteanu.