Valoare de exploatare

Definitie Valoare de exploatare

1. Valoarea stabilita cu ocazia inventarierii bunurilor in functie de utilitatea lor si care se determina in functie de pretul pietei sau de anumiti indici, baremuri.Valoarea cheltuielilor efectuate in scopul procurarii sau construirii de mijloace fixe pana la momentul punerii in functiune, inclusiv cheltuielile de transport si de montare a acestor mijloace.2. Valoarea unei parti din fondurile de plasament, calculata intr-o zi de referinta. Aceasta se obtine prin impartirea totalului activelor calculat la valoarea de piata in numarul de cote-parti aflate in circulatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de exploatare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare de exploatare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare de exploatare. Definitiile termenilor despre Valoare de exploatare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare de exploatare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare de exploatare.