Valoare de inlocuire

Definitie Valoare de inlocuire

Totalitatea cheltuielilor efectuate in scopul producerii sau construirii unui mijloc fix, destinat sa inlocuiasca alt mijloc fix, uzat complet, cu aceleasi caracteristici, tinand seama de preturile din momentul inlocuirii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de inlocuire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare de inlocuire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare de inlocuire. Definitiile termenilor despre Valoare de inlocuire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare de inlocuire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare de inlocuire.