Valoare de randament

Definitie Valoare de randament

Valoarea unui bun, a unui plasament sau a unei intreprinderi, calculata prin capitalizarea beneficiilor sale viitoare cu ajutorul unei rate de capacitate determinata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de randament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare de randament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare de randament. Definitiile termenilor despre Valoare de randament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare de randament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare de randament.