Valoare de uzaj

Definitie Valoare de uzaj

Pretul pe care un sef de intreprindere prudent si avizat sa-l plateasca, face acest lucru pentru a obtine participatia intr-o societate emitenta.In determinarea acestei valori sunt luate in calcul mai multe elemente:- cotatia titlurilor de participare respective in bursa- rentabilitatea lor si perspectivele de rentabilitate- conjunctura economica- avantajele pe care le confera detinatorului controlul sau influenta notabila asupra societatii emitente etc.Vezi si Titluri de participare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de uzaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare de uzaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare de uzaj. Definitiile termenilor despre Valoare de uzaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare de uzaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare de uzaj.