Valoare financiara a actiunii sau partii sociale

Definitie Valoare financiara a actiunii sau partii sociale

Suma care, plasata la o anumita rata pe parcursul unui an, genereaza un venit egal cu dividendul actiunii. Este vorba, deci, despre capitalizarea dividendului.Valoarea financiara = Dividend / rata.Spre exemplu, daca o S.A. a distribuit in ultimele trei exercitii un dividend mediu de 1.800 lei, iar rata este de 12%:Valoarea financiara a actiunii = 1800 / 0,12 = 15.000 lei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare financiara a actiunii sau partii sociale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare financiara a actiunii sau partii sociale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare financiara a actiunii sau partii sociale. Definitiile termenilor despre Valoare financiara a actiunii sau partii sociale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare financiara a actiunii sau partii sociale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare financiara a actiunii sau partii sociale.