Valoare in vama

Definitie Valoare in vama

Valoare care se determina in vederea calcularii taxei vamale ad-valorem ca o cota procentuala din valoarea in vama.Valoare in vama a marfurilor se exprima in moneda tarii exportatoare si se determina pe baza pretului extern exprimat in valuta.Se disting urmatoarele elemente:- valoare in vama calculata pe baza pretului adus la frontiera tarii importatorului metoda este aplicata de cele mai multe tari- valoare in vama calculata pe baza pretului de la frontiera tarii exportatorului este o metoda aplicata de un numar restrans de tari avand ca scop incurajarea importului (spre exemplu SUA).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare in vama? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare in vama.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare in vama. Definitiile termenilor despre Valoare in vama cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare in vama, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare in vama.