Valoare intrinseca

Definitie Valoare intrinseca

Valoare in sine a unui activ, bazata pe valoarea actualizata a fluxului estimat de numerar.Pentru optiunile ce se negociaza la bursa, valoarea intrinseca este diferenta dintre pretul curent de piata (pretul suport sau pretul subiacent) si pretul de exercitare, in cazul optiunii call si diferenta intre pretul de exercitare si pretul curent al pietei in cazul optiunii put.Valoarea intrinseca a unei actiuni sau parti sociale este calculata prin raportarea activului net corijat la numarul de titluri care compun capitalul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare intrinseca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare intrinseca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare intrinseca. Definitiile termenilor despre Valoare intrinseca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare intrinseca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare intrinseca.